1.8.09

Suunnitelmia

Lähden vaihteeksi leirille ensi torstaina, tällä kertaa pariksi - kolmeksi viikoksi Ruotsinmaalle. Huomenna mennään jo Jyväskylään. Tein suunnitelmat leirin varalle.

Viime viikolla oli leiri Pellon Ritavalkealla. Vedettiin aika paljon kisoja ja useimmiten yhteislähdöillä. Ehkei kaikkein järkevintä reeniä, mutta onhan se niin paljon mukavampaa kisailla kuin olla kisailematta. Yhteislähdöillä saa kisailun vielä pikkuisen rivakammaksi. Pelkkä fyysinen hajonta heittää oman haasteensa koneelle, siksi yhteislähtöjä tehtiin pääosin ilman hajontaa.

Ajattelin ottaa keveästi tämän leiriä edeltävän ajan. Teen siis vain pitkiä hapettavia lenkkejä. Ehkä saatan pikkuisen vetoja ottaa, mutta tosi lyhyitä tai vain reippaalla vauhdilla. Tietysti Jyväskylän aika ei kuulu tähän palauttelujaksoon. Jyväskylässä tehdään varmaankin pari tehoharjoitusta.

Tässäpä tämä Ruotsin leirin suunnitelma listattuna:

-ajoissa nukkumaan

-aikaisin ylös

-aamupalaksi puuroa

-päivälliseksi pastaa

-iltapalaksi salaattia

-pitkä aamulenkki

-harjoittelussa järkevää suunnitelmallisuutta

-joka päivä tehoreeni

-vähintään yksi pitkä lenkki tehoreeniä kohti

Tällaisella suunnitelmalla Tiomilaan asti. Starttaamme Svartnatassa, Kolmårdenskavlenissa, 7-mannassa ja Elitserienissä ennen sitä. Posket lommolle ja miehet jänteviksi, se olisi tarkoitus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti