4.8.09

3. "pari helppoa kovaa"

ap; juoksu 20´ + suunnistus, vedot 7´42´´, 4´16´´ ja 7´57´´, 2-3´ palautukset + juoksu 20´. Fyysisesti suhteellisen helpot vedot Nälännön kartalla maailman hienoimmista maastoissa. Viimeisessä vedossa iso virhe. kun luulin jo käyneeni rastipisteellä. Kartassa on aika paljon puutteita, joten maaston hienoutta ei siitä oikein näe. Päälle kartoitusta Karjalaisen lakialueella ja tievoissa kolmisen tuntia.



ip; juoksukuntopiiri Tinken kanssa tartanilla, alkuverkan (10´ hölkkää ja 5´ koordinaatioita) jälkeen 3 x 10´ kuntopiiriä + 3 x 200m / 200m (1´20´´), 200-metristen sarjojen keskiarvot 31.5, 30.5 ja 29.5. Päälle 15´ hölkkää, eli 75´ tehokasta puuhailua ja kikkailuja päälle. Etenkin alkuun todella rento ja hyvä fiilis. Vauhteja kun nosti niin alkoi enemmän painaa. Oli muuten urheilun juhlaa kentällä ja Ponnen urheilutalolla, kaikennäköistä kuntoilijaa ja urheilijaa ilta-auringossa tai neonvaloissa hikoilemasa.

Asiahan ei millään tapaa minulle enää kuulu, mutta minun mielestäni Suomi-junnujen on menestyksen hetkellä turha ryhtyä loan heittoon. Sillä tavoin tuskin nostetaan suomalaisen sunnistuksen tasoa. Kerrankin menestystä tuli yhtä laajalla rintamalla kuin silloin, kun minäkään en vielä suunnistanut eikä kenialaiset voittaneet kaikkia juokskilpailuja. Omaan onnistumiseen voisi olla nöyrästi tyytyväinen ja vähän iloita muidenkin puolesta. Mutta minäkin hyvin tiedän, että paljon mukavampaa on olla yksin juhlittavana.

Mikä rikasta vituttaa? Se kun köyhällä on kauniimmat lapset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti