1.8.09

Lunssa

Hyät oli setit Italiassa. Jengi oli lepposta ja mummielestä meininki oli melki yhtä fanaattista ku meil Ponnen leireillä. Vuoesta kakstuhattaviis alkanu kuiva kausi suomalaisessa poikasuunnistuksessa ei jatku kauaa. Ite hyppäsin kelkkaan just tuona Hymyhannun vuonna ja toennäkösesti siitä syystä met olemma aina ryssiny.

Kovisa reeneissä alko suunta oleen jokseenki oikee. Mie voitin pikamatkan veot ja pitkän tyyppimaaston. Rintissä jäin sitte viimiseks Jammun hoitaessa ja Kalun säestäessä. Pitkä matka on muuten reilun seiskan mittanen kesällä. Saatoin antaa siitä jotain fiidpäkkiä ratamestarille.

Perjantaina mie otin lunssan niinku jokunen muuki. Pitkä tuli veettyä buranalla. Kuumetta ei ollu, kun ei mitattu. Buranan jälkeen oli vaan lämpöö.

Lunssa on jatkunu tähän päivään asti. Tarkotus oli tehä tällä viikolla kovia reenejä maastoon huipentaen, mut alkuviikko on menny suhteellisen perseelleen. Tänään kävin juokseen lenkkivauhtia ja kevyeltä tuntu parikymppiä läpsytellä, mutta yhessä jos toisessaki matkalle sattuneessa satametriä korkeessa penkassa tuntu tukkoselta.

Tänää lähenki Rolloon ja huomen Kuusamoo rastiseikkaileen. Kuusamosta olis tarkotus jatkaa velipojalle Jyväs-kylään. Vielä jos ehtis johki väliin reenaan.

Jospa sitte torstaina olis jo terve. Vois vetää jonku kovan juoksureenin ennen maastoja. Eipä tuo meikän maastotulokseen vaikuta, vaikka sairaanaki juoksis, mutta mie en haluis tulla maaliviivalta jalat eellä pois.

Meillähä oli ajatuksena ottaa joukkuemitali maastoista Ponteen. Empun ja Leon tehtävä olis ollu hyökätä ja meikä sitte meistä ylivoimasesti huonoimpana tasamaan juoksijana oisin varmistellu ajan johki vähän alle kahteenkytä minsaan ja paikan sijoille ynnä muitten parempaan osaan.

Leku vaan on soirossa ja ei välttämättä juokse maastoissa. Niin jos käypi nii Juspo se mulle näyttää taktiikan luoneen. Eli televisionäkyvyyttä ekalla kierroksella.

Ongelma on semmonen, että mie olen niin sairaan huono juokseen tasasella ja loivaan alamäkeen, että kolmosen vauhti tekee tiukkaa alun, keskiosan ja lopun tasasilla. Sitä vauhtia kärki kuiten lyö.

Ylämäkeähän tuolla maastoissa kuulemma piisaa. Yks jyrkkä ylämäkiki. Semmoset seittemän ja puol metriä korkeuseroaki. Se on paljon se.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti