15.12.10

14.-15.12. pari keskinkertaista

ti;
-aamulenkki 25min/6km
-hiihto 90min sisältäen 10km/31´52´´ ja 5km 15´10´´ kovaa/reippaasti. Ajat kertovat tarpeeksi olosuhteista.
-juoksu 30min sisältäen 12 x 10sek jyrkkään mäkeen lakisääteisellä alaslöntystelypalautuksella + kuntopiiri 20min sisältäen puolet keskivartalon pitoliikkeitä ja puolet naruhyppelyä, karttana pitkä yö Jämiltä

ke;
-aamulenkki 35min/8km
-hiihto 200min sisältäen tunti tasuria ja sauvoittaluistelua 20min järven jäällä, normi hiihtelyt Ritiksellä. Reilu tunti "kirjeen" julkaisusta sainkin jo lupauksen, että latu lanataan huomiseksi. Yksi taistelu lienee siltä osin voitettu ja teksti täyttänyt tehtävänsä.

8 kommenttia:

 1. Höh, mihin se avoin kirje katosi?! Luulin jo että kaverissä on särmää, mutta ei sitten... :(

  VastaaPoista
 2. Tosiaan kuten sanottu, teksti täytti tehtävänsä. Pellon kunnanjohtajan toimesta se on toimitettu oikeitten ihmisten luettavaksi.

  VastaaPoista
 3. Loistavaa! Hyvä, että toimi. Ei muuta kuin kovaa ajoa sitten vaan!! :)

  VastaaPoista
 4. Häätyy tietää,kaikkien jokka "kirjeen" sai tai ehti lukee;
  Olli pisti roppansa liikoon vanhana partiolaisena, asenteella YKSI KAIKKIEN PUOLESTA - kaikki yhden puolesta.
  Olli-Markus itse ei ole koskaan hakenut täydellisä olosuhteita. Voin vakuuttaa, että poika tietää, mitä on kivinen latu.
  t.i&ä

  VastaaPoista
 5. Hatunnosto Omalle, mutta myös kunnan liikuntatoimelle, jotka reagoi välittömästi. Saattohan se olla, etteivät hoksanneet, että kuinka kuumeisesti huippu-urheilija olosuhteita tarvitsee, sillä jonkunhan se täytyy heille kertoa.

  Mutta reaktio: heti välittömästi korjaavat toimenpiteet. Sitä ei monessa kunnassa, puhumattakaan kaupungeistata, tapahdu. Siis hatunnosto myös Pellon suuntaan.

  VastaaPoista
 6. Sen verran vielä yleiseksi tiedoksi,Pellon kunnassa liikuntapaikoista, myös laduista (pl. suunnistuskartat)vastaa tekninentoimi, ei liikuntatoimi. Palautteet, kyselyt ja toivomukset voi osoittaa suoraan siihen suuntaan.
  Markku T.

  VastaaPoista
 7. Onneksi löytyy Googlen välimuistista tuo, kun en ehtinyt eilen lukemaan :)

  VastaaPoista
 8. Sen voi olli poistaa Googlen välimuistista viestiä vain Googlelle päin...

  VastaaPoista