25.10.09

viikon 43. loppu

la:
ip; juoksu 110´, piti olla huoltavaa vauhtia, mutta kun kulki niin meni kiihtyväksi + peruslihasryhmien pikavoima 20´, kuntopiirityyppisellä ratkaisuilla sain palautusajat minimoitua.

Tinke soitteli tilannekatsausta. Oli treeni purrut kivasti reisiin. Bloginkin oli erehtynyt laittamaan pystyyn. Unohtakaa siis ForrestGeet ja kumppanit. Täältä löytyy tästälähin kovimmat raastot. Varoitan jo etukäteen vasemmistohenkisyydestä, periferian ihannoinnista sekä tuskasta, hiestä ja oksennuksesta. Tiedättehän tästälähin, että minun tallissani on vain äärimmäisiä ihmisiä. Tallini urheilijat etsivät jaloa kärsimystä - eivät menestyksen vaan nautinnon vuoksi. Itseni ja Tinken lisäksi talliin ei ole ollut muita tulijoita.

su:
a; juoksu 24´/4,7km
ap; sauvajuoksu/juoksu 45´ kiihtyvästi (5min/km -> 4min/km) + 5 x 3min - 3min 30sek / 5min sauvarinteet reippasti ja kovaa + pikkurinteitä sauvamäkiloikkia Staffan-tyyliin + sauvajuoksu/-mäkiloikka/juoksu 50´, yhteensä 150min. Sauvojen kanssa juosten Hennalasta Messilään (10km), jossa kaikkia kolmea hissikuilua käyttäen sauvarinteitä ylemmän kynnyksen tuntumassa olevalla tahdilla maksimihapenotooa kaivaen. Eturinteen kellotin 2´59´´ ja takimmaisen 3´24´´ (PB 2´48´´). Sauvoja ulkoiluttaen vielä lopuverkkailuksi takaisin Hennalaan. Hapenottokoneisto oli hitusen ruosteessa, mutta silti yllättävän hyvä fiilis.

Illalla suunitelmissa vielä vähän lisää puuhastelua rullahiihtäen ja juosten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti