18.10.09

18. "Haljamia"

a; juoksu 7km/33´. Tapanani on pyöristellä ajat viiden minuutin tarkkuudelle, mutta en oikein tiedä, kumpaan suuntaan se nyt tulisi tehdä. Jos pyöräyttäisi lukemaksi 30min, olisi se jo aika haipakkaa aamulenkkivauhdiksi. Taasen 35min tarkoittaisi melko hidasta hölköttelyä, kun Mierolan lenkki kulkee pääosin tasaisilla hiekkateillä ja vain parin kilometrin verran poluilla. Tällaiset spekulaatiot toisaalta kuuluvat joihinkin muihin blogeihin. Minä nimittäin en harjoittele harjoituspäiväkirjan vuoksi.

ap; juoksu 50min, sisältäen 10 x 25sek / 70sek jyrkähköön mäkeen ja 5min 10-loikkia jyrkkään ja loivaan mäkeen Haljamilla + suunnistus lähes kisavauhdilla 1,92km/12´12´´ Palokalliolla. Joskus ennen Göteborgin junnu-MM:iä viimeisenä valmistavana vedin saman radan pariminuuttisten intervallien päälle. Silloin aika taisi olla 12´24´´. En tiedä, mistä syystä tuollainenkin on jäänyt mieleen.

ip; juoksu 100´, Haljamin ja Parolanharjun kautta leirille ja mutkien kautta takaisin Parolaan. Syksyisen ilmeen vuoksi pajukkokaan ei enää peittänyt näkymää Näkkälammelle. Parolan ala-asteella tapasin Savosen Empun sprinttikarttaa tekemässä. Esko tekee kartat tunnetusti jo maastossa suoraan tietokoneelle. Taitaa mies olla edellä aikaansa, sen verran kätevältä touhu näytti. Todennäköisesti puuhasta ei kuitenkaan tule ihan jokapojan hommaa, sillä aina esimerkiksi topografian hahmottaminen vaatii ammattitaitoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti