23.10.10

Koppelon Keski-Euroopassa 23.10.

a; juoksu 30min, perus aamulenkki kotona Pellossa, yöllä ja aamulla putkahti muutama sentti lunta.

ap; suunnistus reipas/kova 14km/97´25´´ Koppelossa. Alkuun 1:15 000 -kartalla ja loppu NORT-tyyliin sprinttikartalla. Yhteensä 125min.

Alku radasta sujui tyylikkäästi. Perhoslenkkien ensimmäistä keskusrastia toista kertaa lähestyessäni aloin väännellä suuntaa kohti seuraavaa rastia: Takavuosilta tuttua pahiskiveä, jota ehkä ei ole olemassakaan. Olihan kaiken varalta odotettavissa, että jäljet lumessa viimeistään vievät rastille. Muistaapahan taas pysyä nöyränä tulevaisuudessa noilla keskusrastien jälkimmäisillä lähentely-yrityksillä...

16. rasti jäi löytymättä, kun edellisen rastin kumpareet oli piirretty aika soiroon (kartta vm-89) ja arvoin pistettä vielä rastilta lähdön jälkeenkin. Kun tajusin jo käyneeni lipulla, otin korjausyrityksen reitille, mikä meni aivan soiroon.

Maasto on toki aivan ylivoimaista priimaa, sillä viimevuosisadan keskivaiheilla riehuneen metsäpalon jälkeen metsänhoito on jäänyt todella vähälle. Nyt puusto on paikallisittain melkoisen tiuhaan kasvanutta.

ip; ylävartalon perusvoima ja jalkojen&keskivartalon voimakestävyys 35min + juoksu 35min/7km, ylävartalon herättely kesähorroksesta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti