14.5.10

11.-13.5. katsastukset ja EM-speku

ti; verkkalenkit 40min aamupäivällä ja 35min iltapäivällä. Koordinaatioita ja kiihdyttelyjä molemmissa sopivassa määrin.

ke; aamulenkki ja verkkalenkki koordinaatioineen. Illalla oli katsastussprintti Sipoossa, 2,9km/15´. Lopun lyhyillä väleillä 15sek koukku ja paljon muutaman sekunnin virheitä etenkin alkupätkällä. Päälle vielä pudotussprintti ja sääli-a-finaali, 1,2km/5´. Pysyin edeltävään tunteeseen nähden yllättävän hyvin kuvioissa mukana ja puolivälin tienoilla nousin kärkipaikalle. Toiseksi viimeisellä välillä otin hivenen hitaamman valinnan ja kolme kaveria pääsi ohitse. Pystyin kuittaajien kanssa samantasoiseen loppuvetoon, mutta en yhtään vauhdikkaampaan ja olin neljäs.

to; katsastuskeskimatka, 6,7km/42´. Tossu oli painava alusta alkaen. Otin koukun rinteeseen ja seuraavalle helpolle iskin täysin ilman ajatusta ja tulos oli katastrofaalinen. Samalla nilkkoihin lyötiin pienenpienet viidentoista kilon lyijypainot. Sellaisilla vauhdin ylläpito on aika rankkaa. Kannattaa koittaa jos ei usko muuten.

Illalla kuulin päässeeni EM-joukkueeseen. Valintani oli mielestäni hyvin outo ratkaisu. Ennen katsastuksia tiesin toki joukkuepaikan mahdolliseksi, mutta uskoin sen vaativan kovia katsastusjuoksuja. Valmennusjohto luottaa ilmeisen vahvasti ainakin tulevaisuuteeni, joten ainakin on yritettävä tehdä luottamuksen arvoisia suorituksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti