12.4.10

Metsäleiri, koomat ja sit pitäis liikkua 6.-12.4.

ti;
-juoksu 70´ + pikavoimaa jaloille ja kestovoimaa tukilihaksille 10´. Aamuipäivä ampumassa.

ke-pe;
-juoksu 15´ aamulenkiksi. Sen jälkeen sitten tiedusteluharjoitukseen pariksi yöksi. Lähdin alokas Rantasen asenteella ja oli yllättävän helppoa, henkisesti.

la;
-suunnistus reippaasti 7,72km/48´, yhteensä 55´, Finn Springin tyyppimaastoja, kartan löytää Tsaarin sivuilta. Mun viiva ei ollut ihan yhtä kaunis muttei katastrofaalinen kuitenkaan. Kurkku soirossa ja jalat happoisat, eipä muuta.

su;
-suunnistus kova 6,95km/39´, yhteensä 60´, toinen tyyppimaasto. Tämäkin kartta löytyy Tsaarilta ja kommentti viivasta aikalailla edellisen kaltainen. Kutosrastin muka-helppo rinnerasti tuotti vaikeuksia kun aloin kujuilla isoa kiveä vähän liian myöhään ja käyrät olivat vuodelta -97. Mutta oli oikeastaan tosi kivaa suunnistaa suomalaisessa maastossa kun luntakin oli liian vähän jopa hisun SM-keskimatkaan. Olo ei ollut täysin terve vielä tänäänkään, mutta pikkuhiljaa sinnepäin kuitenkin.

ma;
-juoksu 15´/2km sisältäen koordinaatioita
-juoksu 75´/19km sisältäen 4 x 2,5km 10 minuutin starttivälillä eli palautusta noin 2min. Vetojen ajat 7´48´´, 7´59´´, 8´15´´ ja 8´00´´ Halkomäen purulla, jossa kierrokselle osuu nousua 40 metriä. Pari mäkeä oli lumessa, joten etenkin siihen peilaten ajat ovat selkeästi viimesyksyisiä parempia.
-juoksu 120´/28km kiihtyvänä 4:45 -> 3:30. Kuuma keli ja ihme että vielä kulki aamuisen jäljiltä. Silloin vedettiin jalat aika tyhjiksi jo pelkistä hidastuvista ajoistakin päätellen. Oli fiilistä kurittaa väsynyttä kroppaa.

Tähän maanantaille osui vielä tunnin liikkuvuusharjoitus ja uinti saunoineen, joten huoltohommiakin on rallattelun oheen ehditty tekemään.

1 kommentti:

  1. Noniin. Ilmankos siellä oli yhdet jäljet lumessa molemmissa reeneissä...

    VastaaPoista