13.4.11

Tarkkailuista Yläneelle

Katsastukset vai pitäisikö nyt tässä vaiheessa kautta kuitenkin tyytyä viralliseen nimitykseen tarkkailut olivat ja menivät. Juoksukykyisyyden piilottelu jatkui vaikka Sveitsinmestaruuskisat tulivatkin. Vanhastaan tiedän, että koko kesää juoksukykyisyys ei jaksa leikkiä, joten taitopuoli ja suorituksen hallinta ovat niitä sivistyssanoja, joista on otettava opiksi.

Onnekseni niissä juraksi nimitetyissä maastotyypeissä rastit löytyivät pääosin suoraan kevyellä ja kovemmallakin vauhdilla. Jura-tyyppiä onkin tullut talven aikana työstettyä niin kirjoituspöydällä kuin tietokoneruudulla useammin kuin kerran. Viime syksynä olin hieman huolestunut miettiessäni, millä ihmeen ilveellä noista maastoista voisin liput halkoa tai edes löytää. Siksi tieto sen maastotyypin hienoisesta avautumisesta on huojentava.

Maajoukkueleirillä tuli juran lisäksi lukuisia rastivälejä sveitsiläiseen tapaan tyhjillä alueilla ja vanhoissa kaupungeissa. Niillä väleillä oli enemmänkin hankaluuksia etenkin kovissa vauhdeissa. Ensi talvena on siis taas työstettävää tiedossa.

Maajoukkueen leiriviikon reenejä en kykene nyt julkaisemaan. Mielenkiintoisia karttoja kertyi aikamoinen pino, joten pyrin rankkaamaan niistä mehevimmät julkisuuteen loppuviikon aikana. Tässä nyt kuitenkin Yläneen maastoissa aloitetun Ponnen leirin ensimmäiset reenipäivät. Sen verran on lunta FinnSpring ja SM-maastojen ympärillä, että tänään suuntaamme Raumalle.


ma:
-juoksu 23min/6km
-suunnistus 55min + juoksut 25min
-juoksu 60min kevyt osin maastossa, paitsi 10 x 25sek / 75sek loivaan mäkeen se mitä irti lähti

ti:
-juoksu 120min/26km kevyttä hiekkateitä ja sulia polkuja kierrellen
-suunnistus 55min sisältäen reipasvauhtiset vedot 3 x vajaa 10min

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti