10.7.11

2.-9.7. KRV:t

la 2.7.

a; juoksu 20min vielä kotona Pellossa
ap; Kalevan Rastiviesti 7,4km/46min + verkat 30min. Jos keskiviikkona suuntasuunnistus oli hanskassa niin Rastiviestissähanskat hukkuivat suopursuihin. Reagoin vaihtamalla muutaman asteen verran liian oikealle näyttävän kompassini vanhempaan. Kaikkia virheitä kompassin soirous ei silti selitä.
ip; kevyt juoksu 30min Hyötyniemessä Kuhmossa

su 3.7.

ap; juoksu 40min/9km hiekkatiellä

ma 4.7.

a; juoksu 20min
ap; KRV:n sprintti 3,4km/13min + verkat 45min. Kohtuullista menoa ilman isoja virheitä, mutta alusta loppuun jatkunut epäsujuvuus sekä pari heikompaa reitinvalintaa veivät aikaa.

ti 5.7.

a; juoksu 20min
ap; KRV:n pitkämatka yhteislähdöllä 13,8km/88min + verkat 20min. Vatsa soiroon loppulenkin alussa ja ratkaisun avaimet sitä myöten pois omista käsistä. Onnistuin tekemään pääosin omaa työtä ja tein sen vieläpä ihan hyvin. Yhteensä virhettä voi laskea alle 2min ja niistä suurin ehkä 25 sekunnin rastinottohairahdus.

ke 6.7.

ap; juoksu 110min kevyttä poluilla harjumaastossa järvien ympäröimänä

to 7.7.

a; juoksu 20min
ap; KRV:n keskimatka 6,3km/36min. Väsyneellä jalalla taidollisesti hyvä juoksu, toki paikkapaikoin turhankin varmistelevaa menoa. Molempien pitkien välien alkuun hassahdin juoksemaan polkujen sijaa maaston puolella ja se vei vajaan puolen minuutin verran kummassakin.
ip; juoksu 35min, mäkiloikkia pitkin lenkkiä


pe 8.7.

a; aamulenkki
ap; KRV:n takaa-ajo 10,5km/67min. Alussa kevyellä ololla hyvää työtä takaa-ajoletkan kärjessä. Sitten tuli hetkessä seinä vastaan kun oikutelleen mahan vuoksi energiaa ei enää löytynyt viikon päätteeksi. Pojat karkasi hetkessä tossulla ja lopussa nöyrryin vielä kirissä kymmenellä sentillä.


la 9.7.

ap; sprinttisuunnistus 55min Kajaanissa, sis. 7 kpl lyhkäistä sprinttivetoa rennon kovaa. Päivän aikana myös automatkailut Kangasalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti